user stories

Aminoblue brugerfortællinger er virkelige mennesker, virkelige historier og virkelige oplevelser

Efter langvarig brug har en række af vores brugere oplevet nogle store ændringer i deres livssituation. På denne side kan du læse det med deres egne ord.

Ole Kristian Riise (58) fik sit liv vendt på hovedet efter et slagtilfælde

Efter slagtilfældet for 3 år siden, kunne jeg næsten ikke løfte en gaffel til min mund.

Nu, i en alder af snart 60 år, løfter jeg 90 kg i bænkpresse og er i min beste daglige form i mit liv! Hvordan er det muligt? - Mød Ole Kristian Riise.

Ole Kristian Riise (58) fik sit liv vendt på hovedet efter et hjerneslag. Hans oplevelser er en unik historie, så vidt vi ved. I denne artikel kan du læse mere om hans utrolige og inspirerende historie om hans vej tilbage efter slagtilfældet.
 
Læs Ole Kristians historie her

"Jeg hedder Jørgen. Er 55 år gammel og har gennem mange år døjet med smerter i muskler og led. På grund af forkalkning i mit skulderled, fik jeg i 2009 en skulderoperation.

I 2011 måtte jeg gennem en dobbelt-siddet hoftetransplantation, da mine hofteled var helt nedslidte. Ligeledes har jeg periodisk været plaget af urinsyregigt og med en rygsøjle som er moderat nedslidt, er det derfor blevet vigtigt for mig, at passe på min krop og mit helbred.

Mit job som lagermedarbejder giver mange uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og tunge løft. Jeg er fysisk i gang hele dagen, hvilket giver smerter i led og muskler, specielt i aften- og nattetimerne.

Jeg går til vandmotion regelmæssigt. Motion i vand er en af de mest skånsomme metoder til et sundt træningsliv, og sammen med det anbefalede daglige tilskud af Aminoblue, er det med til at styrke mine led og muskler.

Jeg har nu taget det anbefalede daglige tilskud af Aminoblue gennem ca. 9 måneder. Mine led-smerter er næsten forsvundet. Min ryg er nu så god, at jeg igen kan tage en rask travetur uden smerter i lænd og ryg. Mine muskel-smerter er ligeledes stærkt reduceret, hvilket er med til at give en bedre søvn og mere energi og velvære til at klare en ellers hård arbejdsdag. Urinsyregigten har jeg ikke mærket noget til i den periode.

Jeg er stoppet med brugen af Allopurinol mod urinsyregigt og har reduceret brugen af Paracetamol og Ibuprofen for mine muskel- og ledsmerter betydeligt.

For at bevare en aktiv hverdag uden et dagligt smertehelvede, vil jeg fortsætte med Aminoblue dagligt sammen med en sund og varieret kost og dyrke vandmotion, som for mig er den bedste motion man kan få."

Les på Facebook

Les også

Sjøpølse - er den virkelig næringsbomben alle snakker om?

Sjøpølse - er den virkelig næringsbomben alle snakker om?

Sjøpølse har fått økende oppmerksomhet fra både ernæringseksperter, presse og forskere den siste tiden. Så hva er det som gjør sjøpølsa interessant?

Les mer om Sjøpølse
Køb med kort - €39,90 pr mnd*

*plus ekspeditionsgebyr €9,90

Obligatoriske felter er markeret med*

Aminoblue

Aminoblue abonnement

Advarsel: Personer med allergi mod skaldyr skal være forsigtige. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte din læge.